четвъртък, 12 септември 2013 г.

Времето за днес 12.09.2013г.



Последна радарна снимка показва силното ядро което се движи по границата ни с Румъния бурята от този тип е много силна и опасна , движи се бавно към румънският град Craiova системата завлича всички бури които се образуваха преди малко над Кула и Грамада включително и Бойница , системата отнема силата им и ги обединява е в една обща буря .
Бурята е пълна с градушка и силни валежи до 50 мм час.

Времето сега 
Силна буря приближава северните части на България , бурята се разкъсва бавно , но ще продължи своето развитие на изток към Видин  

На снимката се вижда силна буря , крайната и южна периферия е деформирана от силни ветрове , които ще ударът районите след преминаването на бурята .

радиана снима на бурята която преминава над северозападните части най-силната от тях се намира близо до река Тимок и ще удари Ново село.
Активността на бурите , ще продължи до полунощ , очаква се още една по-силна дейност да премине над района след няколко часа.  





Степен две е обявена за цялата северозападна част за силни бури и силни валежи от дъжд придружени от гръмотевична дейност и условия за градушки .
Валежите , ще започнат следобед и ще са обилни 






Няма коментари:

Публикуване на коментар