понеделник, 4 ноември 2013 г.

Времето за 5.11.2013г.




Предупреждение за силни ветрове  от първа ( жълт цвят )и втора ( оранжев цвят ) степен са издадени над Дунавската равнина , Горнотракийската низина и югоизточна  Българя , на места ветровете , ще са с скорост над 50 км/час и ще представляват отделни пулсации. Районите където се очакват тези силни пориви са отбелязани с предупреждение  за силни ветрове с оранжев цвят ( втора степен ).
Ветровете , ще са с югозападен характер , температурите на много места, ще се повишават и ще са около 18 - 21 градуса , времето , ще е облачно с висока и средна облачност , но топло за сезона. Валежи не се очакват през деня , привечер от северозапад  облачността , ще се уплътни и на много места ще превали слаб дъжд.  Валежи също се очакват и над Родопската област , но ще са слаби по характер .

През сливащите няколко дена атмосферата  , ще е нестабилна , очаква се да премине студен фронт , който ще донесе захлаждане над цялата страна и обилни валежи над районите около Ловеч , Търговище и Бургас , подробности в прогнозата от таи карата.


Прогнозата е за 6 и 7 .11.2013г. 
Очаква се и ъпдейт ! 


Няма коментари:

Публикуване на коментар